Üniversite - Sanayi İş Birliğine Bir Yenisi Daha Eklendi

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ve Meclis Üyelerini 31 Aralık günü Sultanahmet Külliyesi'nde kabul etti.

Üniversitemizin TİM ile yürüteceği eğitim,sanayi ve ihracat projelerini görüşmek üzere Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, TİM Genel Sekreteri Kerem Alkın; Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Prof. Dr. Mustafa Çelen ve Prof Dr. Ömer Akgiray; Üniversitemiz  Genel Sekreteri Murat Arısal’ın yanı sıra Teknoloji Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. İsmail Usta, Doç. Dr. Nazmi Ekren, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Talat İnan ve Öğr. Gör. Dr. Meral Akkaya Özomay katıldılar. Görüşmede proje hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Görüşme, karşılıklı olarak hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Haber: Simge Malkoç