Üniversitemiz “EURIE 2020” Fuar Organizasyonuna Katıldı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Avrasya Yüksek Eğitim Konferans ve Fuar Organizasyonu olan EURIE 2020,19-21 Şubat  tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Üniversitemiz, Türkiye’den katılan 29 vakıf ve devlet üniversitesi ile birlikte “Study in Turkey” çatısı altında, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından temsil edildi.

Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz başkanlığındaki tanıtım heyeti Amerika, Hırvatistan, Letonya, Belarus, Kazakistan, Azerbaycan, İran, Pakistan, Malezya ve Japonya’dan gelen üniversite temsilcileri ile yüz yüze görüşerek karşılıklı işbirliği ve ikili anlaşmalar yapılması hususunda mutabakat sağladı.

Organizasyon boyunca fuar alanında bulunan standımıza uğrayan ziyaretçilere üniversitemizi tanıtan malzemeler hediye edildi.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar