Üniversitemizde Final ve Bütünleme Sınav Dönemi Boyunca Öğrencilerimize Çorba İkramı

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar'ın talimatıyla; üniversitemizin tüm yerleşkelerinde öğrencilerimize, 13 Ocak tarihinden itibaren final sınavları boyunca sürecek, çorba ikramına başlandı.

“Niyetiniz sınavları atlatmaksa, bir sıcak çorbayla başla” sloganıyla başlayan çorba ikramının ilk gününde, Prof. Dr. Erol Özvar yaptığı açıklamada "Sınavlara hazırlanma gayretindeki tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" sözlerini kaydetti.

Çorba ikramı 13-31 Ocak tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi - ana giriş kapısı; Altunizade Yerleşkesi - İlahiyat Fakültesi yemekhane önü; Başıbüyük Yerleşkesi - Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri ortak avlusu; Acıbadem Yerleşkesi - Güzel Sanatlar Fakültesi giriş kapısı; Kartal Yerleşkesi - giriş kapısı ve  Anadolu Hisarı Yerleşkesi - giriş kapısında dağıtılmaya devam edecek.