“Üretim İçinde Eğitim, Eğitim İçinde Üretim” Semineri

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü tarafından 11 Ocak 2022 tarihinde “Üretim İçinde Eğitim, Eğitim İçinde Üretim” başlıklı bir seminer düzenlendi. NİT Örme Tekstil Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yolcular’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi B Mavi salonunda gerçekleştirildi.                            

İrfan Yolcular, seminere NİT Örme Tekstil Firmasını ve AR-GE Merkezini tanıtarak başladı. Bilgi ve deneyimlerini seminere katılan öğrenci ve öğretim görevlileri ile paylaşan Yolcular, sektörde karşılaştığı engelleri nasıl kazanç haline getirdiğini ve gençlerin benzer engellerle nasıl mücadele edebileceğini örneklerle anlattı.

Seminer sonrasında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile NİT Örme Tekstil Sanayii ve Tic. Ltd. Şti. arasında yapılan Üniversite-Sanayi İş birliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Tasarım Bölümü ile Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencilerine Şubat ayı içinde triko sektörüne nitelikli eleman kazandırmak üzere eğitim programı düzenlenecek. Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile devam eden seminer, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ay’ın İrfan Yolcular’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

HIZLI ERİŞİM