Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü Mezuniyet Töreni

Mezuniyet töreni; 21 Haziran’da Göztepe Yerleşkesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Tören; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oktav, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Arif Özcan ve Dr. Öğretim Üyesi Ş. Cem Özakhun, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

“Basım Teknolojileri” alanında 4 yıllık lisans eğitimi veren ilk Yüksekokul olma özelliği taşıyan Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan 2018-2019 Akademik Yılında 22 öğrenci mezun oldu.

Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile açılan tören, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’ın mesajı okunarak devam etti. Mezun öğrencilerin yerlerini alması ile birlikte dönem birincisi Merve Nur Şengül, mezunları temsilen konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Ardından, Prof. Dr. Mehmet Oktav kürsüdeki yerini aldı; mezunları ve ailelerini tebrik etti. 

Konuşmaları takiben; bölüm birincisi Merve Nur Şengül’e, bölüm ikincisi Talipcan Korkmaz’a ve bölüm üçüncüsü Doğan Kablan’a öğretim üyeleri ve sektörün ileri gelen isimleri tarafından plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtılmasının ardından kep atma seremonisi ile tören sona erdi. 

 

 

HIZLI ERİŞİM