Veri Bilimi – Yetkinlik Geliştirme Programı Başlıyor

Üniversitemizin tüm öğrencilerine ücretsiz olarak sunulacak Veri Bilimi Yetkinlik Geliştirme Programı için kurs kayıtları başlıyor. 15 Ekim'de başlayacak olan programın dersleri Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve İşletme Fakültesi İşletme Enformatiği Bölümü öğretim elamanları tarafından verilecek.


Çevrim içi yapılacak olan bu kurs programı, katılımcılara; algoritma mantığını ve veri bilimi dilini anlamalarını, iş hayatında sıklıkla kullanılan yazılım dillerinin temellerini öğrenmelerini, geçmiş dönem verilere bakarak tahminleme metotlarını anlamalarını, KVKK ve bilişim hukuku terminolojisini  öğrenmelerini amaçlamıştır. Program sayesinde yazılım konusunda kendilerini geliştirebilecek alt yapıyı kazanacak katılımcılar, istatistik ve sosyal medya okur-yazarı olabilmelerinin yanı sıra etkili uzaktan eğitim araçlarıyla veri bilimi dünyasına hızlandırılmış bir giriş yapabilecekler.

Kursa kayıt yapılabilmesi için öğrencilerimizin kendi bilgi yönetim sistemlerine şifreleriyle giriş yapmaları gerekmektedir. Kursa kayıtlanan öğrencilerden derslere en az %80 oranında katılım sağlamaları ve ödevleri eksiksiz yapmaları beklenmektedir. Kurs sonunda yapılacak sınav sonucunda başarı gösteren öğrencilere Katılım Belgesi verilecektir.

Programa Başvuru Şeması İçin Tıklayınız...

HIZLI ERİŞİM