Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Çalıştay Gerçekleştirdi

Marmara Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 29.12.2020 tarihinde çalıştay gerçekleştirildi. Genel Sekreterimiz Murat Arısal’ın koordinatörlüğünü yaptığı çalıştaya Daire Başkanlığının mimar ve mühendisleri ile Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Sengül katıldı.

Çalıştay kapsamında; 1. bölümde;  Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde yapılacak yeni binalarla ilgili olarak Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından 9-13 Aralık 2019 tarihinde üniversitemiz web sayfası üzerinden yaklaşık 10.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen anketin sunumu yapıldı.

2.bölümde; Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2019 yılında hizmete açılan Göztepe Kampüsündeki yeni binalarımızdan A-B Blok (Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, GSF Müzik ve Film Tasarımı Bölümü) ile RTE Külliyesi Sağlık Yerleşkesinde yapılan Eczacılık Fakültesi kullanıcılarının olumlu olumsuz geri dönüşleri irdelenmiştir.

  1. Bölümle ilgili olarak A-B Blok ve Eczacılık Fakültesi özelinde, proje hazırlık süreci ile inşaat yapım-kontrol sürecinde önem taşıyan konular gözden geçirildi.

Çalıştayın sonunda, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığından emekli olan Nedim Sert’e Genel sekreterimiz Murat Arısal tarafından hediye takdim edildi.

HIZLI ERİŞİM