Türk Eğitim Vakfı Yurt Dışı Yüksek Lisans ve Doktora Burs Duyuruları

Türk Eğitim Vakfı'nın başarılı öğrencilere önemli fırsat sunan Singapur'da Doktora (üniversite son sınıf öğrencileride başvurabilir)  ve Danimarka ile İtalya'daki Yüksek Lisans burslarının öğrencilerinize duyurulması için kıymetli desteğinizi ve yardımınızı rica ediyoruz.

Burs detayları için tıklayınız.

Öğrencilerinizin böyle değerli burs imkânlarımızdan yararlanmalarını diliyoruz.

* TEV-SINGA, Singapur'da karşılıksız Doktora burslarımız;  Son başvuru ve dosya verme tarihi

31 Aralık 2019 (Lisans son sınıf öğrencileri veya mezunlar ya da yüksek lisans öğrenimine başlayanlar ya da mezun olanlar başvuru yapabilirler) Mühendislik, Temel - Fiziksel Bilimler, Biomedikal Bilimleri alanlarında) (Dünyanın en iyi 12 üniversitesi arasında yer alan üniversitelerde doktora imkanı)

* TEV - Garring Vakfı Danimarka yüksek lisans burslarımız; Son başvuru ve dosya verme tarihi

15 Ocak 2020 - Bilgisayar Sistemleri, Elektrik-Elektronik Haberleşme, Deniz ve Kıyı, Rüzgar ve Petrol Enerjisi, İnşaat, Kimya Mühendisliği, Biyokimya, Teknik Biyokimya alanlarında,