Avrupa Haftası Etkinlikleri

2023 Marmara Avrupa Haftası Etkinlikleri,

2023 Marmara Avrupa Haftası kapsamında 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te Enstitüler Binası'nda "Ukrayna Savaşı ve Avrupa Birliği" başlıklı bir toplantı düzenlenecektir. MEF Üniversitesi'nden Prof. Dr. Beken Saatçioğlu'nun oturum başkanlığını üstlendiği toplantıda Prof. Dr. Özgür Ünal Eriş (İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi),Prof. Dr. Selcen Öner (Bahçeşehir Üniversitesi) ve Prof. Dr. Emre Erşen (Marmara Üniversitesi ) konuşmacı olarak yer alacaktır.

2023 Marmara Avrupa Haftası kapsamında ayrıca, 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te Enstitüler Binası'nda yapılacak olan "Cumhuriyet'in 100.yılında Türk Dışişleri: Yüzyılların Diplomasi Birikimi" başlıklı toplantıda ise konuşmacı olarak Büyükelçi R. Engin Soysal yer alacaktır.

Avrupa Araştırmaları Enstitüsü

EK: