“21. Belgelik Resim-Desen Sergisi” Ziyaretçilerini Bekliyor

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Avni Öztopçu atölye öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “21. Belgelik Resim-Desen Sergisi” açıldı. Sergi Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Sergi Alanı’nda 12-22 Nisan tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak.

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Evren Daşdağ eşliğinde sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, bölüm öğrencilerinin çalışma yaptığı atölyelerden birine de ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında beğenilerini ifade eden Prof. Dr. Kurt, tüm öğrenci ve çalışanlara üniversitemizde açılmış olan bu sergiyi mutlaka gezmelerini tavsiye etti.