3 Boyutlu Biyoyazıcı Laboratuvarı ve BIONEST Çalışma Ofisi Açıldı

Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde öğrencilerin çalışmalarını yürütmeleri amacıyla düzenlenen 3 Boyutlu Biyoyazıcı Laboratuvarı ve BIONEST çalışma ofisinin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından yapıldı.

3 Boyutlu Biyoyazıcı Laboratuvarı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin danışman hocaları eşliğinde projelerini üretmelerine olanak sağlarken; BIONEST çalışma ofisi ise öğrencilere bilimsel makalelerini yazma ve proje çalışmalarını yürütme ortamı sunmaktadır.  BIONEST, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin süreli olarak rezerve edip kendilerinden sonra gelecek öğrencilere devredeceği ve en önemlisi kendi ofis masasına sahip olacağı bir ortamı mümkün kılan rezervasyonlu sistem anlayışıyla düzenlenmiştir. 

BIONEST ofisindeki öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, öğrencilerin istek, öneri ve taleplerini dinledi. Her iki ofisin üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olması temennisinde bulunan Kurt, bu çalışma ortamlarının hazırlanmasında emeği geçen akademisyenlere teşekkürlerini iletti.

HIZLI ERİŞİM