7. Örgüt Kuramı Çalıştayı

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalı tarafından 4-5-6 Şubat 2016 tarihlerinde 7. Örgüt Kuramı Çalıştayı gerçekleştiriliyor. Sultanahmet Rektörlük binasında düzenlenen çalıştaya Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ersoy, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert'in yanı sıra; senato üyeleri ile Türkiye'deki çeşitli üniversitelerden gelen akademisyenler, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

Çalıştay, Dönem Eş Başkanları Prof. Dr. Uğur Yozgat ve Prof. Dr. İbrahim Anıl'ın konuşmaları ve plaket töreni ile başladı. Çalıştay Dönem Sekreteri Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu Şişman; çalıştayın amacının örgüt kuramı alanında kavramsal, yöntemsel ve görgül sorunlar hakkında bilgi paylaşımını artırmak ve Türkiye'deki yönetimsel ve örgütsel sorunları, farklı bakış açılarıyla inceleyen araştırmaların geliştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.