Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi ile İşbirliği

Özbekistan’da bulunan Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov ve beraberindeki heyet, 17-20 Ekim tarihleri arasında üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, konuk üniversite Rektörü Prof. Dr. Shuhrat Sirojiddinov, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nozliya Normurodova, Sosyal Bilimler Dekanı Dr. Botir Elov ve Jonibek Aminov’un yer aldığı heyet ile üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Nuri Tınaz’ın organizasyonunda ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz’in ev sahipliğinde, dekan yardımcıları ve Teknoloji Fakültesi öğretim üyelerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut işbirliğimizin yeni proje ve programlarla derinleştirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Korkut ve Prof. Dr. Mustafa Çelen ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal’ın evsahipliği yaptığı heyet görüşmesinde ise iki kurum arasında akademik araştırma ve eğitim işbirliğinin çeşitli projelerle zenginleştirilmesi kararlaştırıldı.

HIZLI ERİŞİM