Altı Nokta Körler Vakfı’nda Türkçe ve Matematik Dersleri

Engelli Öğrenci Birimi Koordinasyonunda yürütülen ve Altı Nokta Körler Vakfında sunulan Türkçe ve Matematik Dersleri başladı. Proje kapsamında Altı Nokta Körler Vakfı’nda rehabilitasyon sürecinde kalan konukların EKPSS ve benzeri sınavlarına katkı sağlamak amacıyla Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği ve Finansal Bilimler Fakültesi öğrencileri ile Engelsiz Marmara Kulübü öğrencileri Türkçe ve Matematik özel dersleri veriyor. Dersler 7 hafta boyunca sürecek ve Bahar döneminde yeni kursiyerler ile devam edecek.

Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında gönüllü öğrencilerle gerçekleştirilen bu faaliyete, Atatürk Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Danışmanı ve Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Tuğba Hangül, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Çeziktürk, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Latif Beyreli, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özer, Finansal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Melisa Karabay ve Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Tuna Şahsuvaroğlu destek veriyor. Ayrıca ENMEP kurucusu Kapsayıcı ve Erişilebilir Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Hale Uçuş eğiticinin eğitimi konusunda katkı sunarken Engelsiz Marmara Kulübü öğrencileri de programa aktif olarak katılıyor.

Projede emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.