Analitik Kimya Öğrenci Laboratuvarının Açılışı

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı yeni öğrenci laboratuvarı 17 Şubat 2016 Çarşamba günü Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcımız ve Kimya Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nilhan KAYAMAN APOHAN ve Analitik Kimya Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Ece KÖK YETİMOĞLU’ nun teşekkür konuşmalarının ardından Kimya Bölümü öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Analitik Kimya öğrenci laboratuvarının açılışına ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Tuba KARATEPE, Fakülte Sekreterimiz Sebahattin TEMUR, Kimya Bölüm Başkan Yardımcılarımız Doç. Dr. Suzan ABDURRAHMANOĞLU ve Doç. Dr. Serap DEMİR, Anorganik Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Sülin TAŞCIOĞLU, Biyokimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Ayşe OGAN, Fizikokimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Ali Rıza ÖZKAYA, Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Ümit SALAN, Kimya Bölümü, Matematik Bölümü, Tarih Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Elemanlarımız, Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Bülent ORAL, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Uğur YAHŞİ, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Ebru TOKSOY ÖNER ve Doç. Dr. Hayriye KORKMAZ, Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreterimiz Nebahat ARSLAN AVCI, Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Belgin SÜSLEYİCİ DUMAN, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Doç. Dr. Şaziye ABDURRAHMANOĞLU katıldı.

Açılış, kokteyl ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.