Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerleri: "Baş Edemediklerimle Nasıl Baş Ederim?"

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünün, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı iş birliği ile düzenlediği Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerlerinin yedincisi, "Baş Edemediklerimle Nasıl Baş Ederim?" başlığıyla Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda 28 Mart tarihinde gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Özgenç Pek öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, Ceviz Otizm Araştırmaları ve Toplumsal Savunma Derneği'nden Avukat Deniz Yazgan ve 36 yaşında otizmli bir çocuğu olan anne Ufuk Hasdemir konuşmacı olarak yer aldı. “Bazen çözüm olmayan yerlerde hukuk ile nasıl çözüm bulunur?” sorusuna cevap niteliğindeki etkinlikte, engelli vatandaşlarımızın hukuki hakları hakkında açıklamalarda bulunuldu.