Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerleri Devam Ediyor

Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerleri’nin 14. başlığı 27 Şubat Salı günü Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) iş birliğinde gerçekleşen "Otizmli Bireyin Diş Bakımı ve Tedavisi"  konulu seminerde, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedidonti Uzmanı ve özel birey diş bakım ve tedavi uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ecem Akbeyaz'ın, diş muayenesi için kolaylaştırıcı bakım yöntemleri, tedavileri ve takip edilecek çeşitli süreçler hakkında bilgi verdi.

Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerleri, Engelli Birimi Marmara YouTube kanalında yayınlanacaktır.