"Atatürk ve Cumhuriyet" Konulu Ulusal Resim Yarışması Sergisi Açıldı

2015 – 2016 Öğretim Yılı için Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanlığı’nca ulusal düzeyde düzenlenmiş olan, lisans ve lisansüstü eğitimlerini sürdüren öğrencilerin katılımına açık olan, resim yarışması sergisi 05.11.2015'te, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanlığı Resim Öğretmenliği Anabilim Dalı Sergi Salonu’nda açıldı. Sergi açılışına, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Bozlağan, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özey, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof.Dr. Erol Bulut hocalarımızın, Öğretim Üyelerimizin, konuklarımızın ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla açıldı. 

Serginin açılış konuşmasında, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Erol Bulut, yarışmanın içeriği, kapsamı, önemi ve değerlendirme sonuçlarına dair değerlendirmede bulunduktan sonra, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Bozlağan ise, sergiye ilişkin görüşleri ile birlikte Atatürk ve Cumhuriyet konusunun önemine dair izlenimlerini paylaştığı bir konuşma yaptı. 

Sergi açılış konuşmalarının ardından, öğrencilere ödülleri takdim edildi. Birincilik Ödülü’ne Tifak Arslan'ın eseri, İkincilik Ödülü’ne Rabia Kalyoncuoğlu'nun eseri, Üçüncülük Ödülü’ne Büşra Şimşek'in eseri layık görülürken; Mansiyon Ödülleri’ne ise; Burak Erim'in eseri, Ayşegül Karasu'nun eseri ve Mustafa Tunç'un eseri layık görüldü.

Sergi; 5-13 Kasım 2015 tarihlerinde açık olacak.

 

HIZLI ERİŞİM