"Baskı Merkezleri Süreç Yönetim Yazılımı" Eğitim Programı Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü, 15-16-28-30 Nisan ve 5-7 Mayıs 2021 tarihlerinde "Baskı Merkezleri Süreç Yönetim Yazılımı" eğitim programı Samet Soylar önderliğinde gerçekleştirildi. Yuchisoft'un sponsorluk yaptığı programda Samet Soylar katılımcılara Print Flow Yazılımı hakkında bilgiler aktardı.

Süreç yönetimi, şirketlerin faaliyetleri çerçevesinde birbiri ile bağlantılı süreçlerin düzenlenmesi, dokümanların saklanması ve performans ölçümlerinin yapılması gibi çalışmaları içeren aşamalardan oluşur. 

Samet Soylar konuşmasında, Print Flow yazılımında ürün maliyeti hesaplamasının nasıl yapıldığından bahsetti. Print Flow sisteminin alt dallarından olan müşteri yönetim sekmesi ve tabaka baskısında nasıl daha çok baskı alabiliriz düşüncesi için programın 2 çeşit hesaplama yaptığı anlatarak aynı zamanda programın içinde verileri girebilmek için küçük kodlama kısımlarının bulunduğuna değindi. Müşteri yönetimi kısmından yeni müşteriler eklenebileceği ve var olan müşteriler için de güncelleme işlemi yapılabileceği söylendi.

Teklif modülünde ise teklifleri işe dönüştürebildiğimizden bahsederek iş hattı bölümünde  dinamik ve statik olmak üzere iki iş hattı bulunduğu belirtildi. Statik iş hattı içerideki işin sabit tüm adımlardan geçtiği aktarılmıştır. Makine yönetimi kısmından sistem üzerindeki makinelerin düzenlenmesi veya yeni makine eklenmesi yapabildiğimiz anlatılmıştır. Yazılımın sağladığı kolaylıklar sayesinde daha hızlı ve daha verimli bir iş akışı gerçekleştirilebilecek ve bu denli faydalı bir program her katılımcıya ayrı ayrı deneyimler ve  bilgiler aktarmayı amaçlıyor. Baskı Merkezleri Süreç Yönetim Yazılımı Katılım Belgeli eğitim programını tamamlayan öğrencilerimize katılım belgeleri 20 Mayıs Perşembe günü takdim edilecek.

 

HIZLI ERİŞİM