Bir El De Sen Uzat Anadolu'ya

Marmara Üniversitesi Güneşin Çocuklarına Yardım Kulübü tarafından 97. Proje Sinop Saraydüzü İlkokulu'nda, 98. proje Kastamonu Taşköprü YİBO'nda, 99. Proje ise Kastamonu Seka İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Gün boyu öğrencilere yönelik sanattan bilime, çocuk edebiyatından dramaya çeşitli etkinlikler ve veli-öğretmen sunumları yapılırken, okulların kütüphaneleri kitaplarla, ana sınıfları ise oyuncaklarla zenginleştirildi. Okullara bilgisayarlar götürülüp var olan ama çalışmayan bilgisayarlar gönüllüler aracılığıyla çalışır duruma getirildi. Gün boyunca hem öğretici hem de eğlendirici faaliyetlerin ardından minik kalplere umut tohumları atılarak okuma sevgisi aşılandı. Çocuklardan üniversite okuyacaklarına dair sözler alındı.