Bir Gencimizin Hayalini Gerçekleştirdik

Grafik tasarım konusunda son derece yetenekli olan gencimizin, çocukluğundan beri hayalini kurduğu Marmara Üniversitesi Grafik Eğitimi için gerekli imkanlar oluşturularak, iki gün süren “Görsel Tasarım Uygulamaları” eğitimi alması sağlanmıştır.

Bu eğitimden yola çıkarak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek "ENGELSİZ MARMARA" projesi etkinliğinde daha fazla sayıda engelli gencimize ulaşmayı amaçlamaktayız.

Etkinliğin oluşmasında Mehmet Emin Yardımcı ile irtibatımızı sağlayan Yasemin Gezeroğlu başta olmak üzere, eğitim ile ilgili izinlerin sağlanması ve her aşamasında desteklerini esirgemeyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Oktav, Basım Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türkün Şahinbaşkan’ a teşekkürlerimizi sunarız.