Denetim Kulübümüz Anadolu Üniversitesi’ndeki Panele Katıldı

Panelde konuşmacı olarak, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Marmara Üniversitesi Denetim Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halim Tanyeri ve emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Lalik yer aldı. İlk kurulan Denetim Kulübü olma özelliği taşıyan kulübümüz, diğer üniversitelerde bulunan denetim kulüplerine öncülük etmek amacıyla Anadolu Üniversitesi’nin davetlisi oldu. Kulüp Başkanı Halim Tanyeri tarafından “İlk Denetim Kulübü örneği, Marmara Denetim Kulübü Olarak Ne Yapıyoruz?” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Sunumunda, Marmara Üniversitesi Denetim Kulübü’nün Türkiye’de ilk denetim kulübü olduğunu belirten Tanyeri, vizyonlarının denetim mesleğinde son adım olmak olduğunu, bilimsel ve mesleki anlamda birçok çalışmalarda yer aldıklarını, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini önemsediklerini söyledi. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı ve Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Nuran Cömert “İç Denetim Nedir? Neden Gereklidir?” konulu bir sunum gerçekleştirdi ve öğrencilere iç denetim hakkında bilgiler verdi.