Eczacılık Fakültesi Açılış Haftası Etkinliği

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Açılış Haftası Etkinliği özellikle birinci sınıf öğrencilerine yönelik ve tüm öğrencilerin katılımına açık şekilde, Fakültemiz Anabilim Dalları, Öğrenci Kulüpleri, Erasmus, Mezunlar Derneği ve Fakültemiz Marmara Eczacılık Dergisi standlarının da yer almasıyla 12 Ekim -16 Ekim 2015 tarihleri arasında fakültemiz koridorlarında gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Anabilim Dalları araştırma olanaklarını ve akademik faaliyetlerini; Öğrenci Klüpleri, Erasmus ve Mezunlar Derneği ise faaliyetlerini öğrencilerimie aktarmışlardır. Açılış Haftası Etkinliğine çok sayıda öğretim üye ve elemanı katılmış olup, öğrencilerimiz de etkinliğe yoğun ilgi göstermiştir.