Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri Seminer Programları

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından akademik işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak proje üretilmesi amacıyla tüm öğretim üyelerinin katılımıyla düzenlenen seminer programları 22 Aralık 2021’de başladı. Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminer dizisinde anabilim dallarının çalışma alanlarıyla ilgili detaylı bilgiler vermesi ve son iki yılda gerçekleştirdikleri yayın ve projeleri anlatması amaçlanıyor.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Temel Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinin sunumları ile gerçekleşen ilk seminerde yapılan projeler ve çalışma alanları ile ilgili fakültedeki tüm anabilim dallarıyla bilgi alışverişinde bulunuldu ve gelecek süreçlerdeki ortak projelerle ilgili nasıl bir yol izleneceği görüşüldü.

Seminer dizisi kapsamında, Analitik Kimya ve Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı 12 Ocak 2022’de; Farmakoloji ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalları 19 Ocak 2022’de; Biyokimya ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalları ise 16 Şubat 2022’de çalışma alanları, projeleri ve yayınları hakkında bilgilendirmede bulundu. Biyokimya ve Klinik Eczacılık Anabilim Dallarının sunumlarını gerçekleştirdiği 16 Şubat 2022’de düzenlenen seminere Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) temsilcileri de katıldı ve Eczacılık Fakültesi mevcut durumu, dış kaynaklı fon destekleri ve MİTTO destekleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Seminerler Eczacılık Fakültesi’ndeki tüm anabilim dallarının yapacakları sunumlar ile devam edecek. Değerli öğretim üyelerimize katkıları için teşekkür ederiz.

 

HIZLI ERİŞİM