Eczane Teknisyeni Eğitimi Sertifikasyonu Protokol Töreni

Eczacılık Fakültesi Prof. Mustafa Nevzat Pısak Konferans Salonunda düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel; Eczacılık Fakültesi'nin 2015 ve 2016 yılında MÜSEM'le birlikte, meslek örgütleri ve ilaç endüstrisinin temsilcileriyle yapmış oldukları eğitimlerden bahsederek, yeni imzalanan eğitim sözleşmesi ile de eczane teknisyenlerinin mesleki gelişimlerinin hedeflendiğini söyledi.

NOVİMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Öztürk ise, Eczacı dergisi ve Bizim Eczacı dergisinin yer aldığı NOVİMEDYA grubu olarak; Altın Havan Ödülleri, PharmaSea Kongresi gibi eğitim konusunda yapmış oldukları faaliyetlerine  “Eczane Teknisyeni Eğitimi” ile devam ederek, akredite olmuş kurumsal M. Ü. Eczacılık Fakültesi ile böyle bir işbirliğine girmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz da, MÜSEM olarak pek çok önemli projelere imza attıklarını, yeni yapılan sözleşme ile eczanelerde çalışan teknisyenlere verilecek eğitimin çok önemli olduğunu belirtti. 2015 ve 2016 yıllarında MÜSEM’in sağlık alanındaki projelerinde Eczacılık Fakültesi'nin önemli katkısı olduğunu belirten Yılmaz; Fakülte Dekanı ile öğretim üyelerine teşekkür etti.

Programı organize eden Ecz.Taner Döven ise yaptığı konuşmada; M.Ü. Eczacılık Fakültesi'nden mezuniyeti sonrasında, ilaç sanayii ve eczane eczacısı olarak iş alanlarında yer aldığını, ihtiyaçların neler olduğunu gözlemlediğini ve bu ihtiyaca bağlı olarak da bir eğitim programı düzenlenmesinin gerekli olduğundan söz etti.

 

 

HIZLI ERİŞİM