Engelsiz Bilim:4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Kapsamında Uygulamalı Eğitim Verildi

"4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı" kapsamında Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü ve MEB TOGEMDER Özel Eğitim Meslek Okulu ortaklığında "İpek Böcekçiliği’ni Yakından Tanıyorum"  başlıklı bir günlük uygulamalı eğitim verildi. Proje yürütücülüğünü Prof. Dr. İsmail Usta ve Doç. Dr. Muhammet Uzun’un yaptığı programda Tekstil Mühendisliği öğrencileri İhsan Fatih Ertaş, Selin Gençay, Naz Kadınkız, Berra Aka ve Zeynep Çil  farklı konularda seminer verdi. Özel öğrencilere bilimin sevdirilmesi için verdikleri katkılardan dolayı akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.