Geleneksel Rektörlük Kupası Personel Turnuvası 2023 Şampiyonu Belli Oldu

Marmara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Rektörlük Kupası, 2023 Personel Turnuvası Şampiyonu 11 Temmuz’da Göztepe Yerleşkesi futbol sahasında yapılan final müsabakasıyla belli oldu.

29 Mayıs 2023 tarihinde futbol branşında başlayan turnuvaya, toplamda dört grup halinde 16 takım olmak üzere 150 akademik ve idari personel katıldı. Marmara Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Göztepe Takımı ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun finale kaldığı turnuvanın sonunda şampiyon Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu oldu.

Şampiyonluk müsabakasının ardından dereceye giren takımlar kupalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İshak Aslan’ın elinden aldı.

Turnuva sonunda gol krallığı başarısını elde eden Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu idari personeli Sefer Dağdelen de kupasını Rektör Yardımcısı Korkut’un elinden aldı.