Geleneksel Türk Sanatlarından Ebru Sanatı ve Uygulama Etkinliği

Geleneksel Türk Sanatlarından Ebru Sanatının geçmişi ve günümüz uygulamaları hakkında bilgi birikimini paylaşmak üzere düzenlenen etkinliğe; İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ozana Ural'ın davetiyle, Bursa Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şen Pamukçu Halk Eğitim Merkezi Ebru Eğitmeni Gülten Kanburoğlu konuşmacı olarak çağırılmıştır. Etkinlik kapsamında öğrencilerimize Ebru yapım teknikleri hakkında bilgiler verilmiştir. Ardından öğrencilerle birlikte çeşitli ebru teknikleri Eğitici Araç Tasarımı atölyesinde uygulanmıştır. Etkinliğin sonunda öğrencilerden olumlu geri bildirimler alınmıştır. Bursa Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve İsmail Hakkı Şen Pamukçu Halk Eğitim Merkezi'ne katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.