"Genç Sağlıkçılarla Erken Teşhiste Umut Var" Eğitim Semineri

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü öğrencileri ile Memeder tarafından 31 Ekim 2016 tarihinde ortaklaşa düzenlenen “Genç Sağlıkçılar ile Erken Teşhiste Umut Var” eğitim semineri Haydarpaşa Yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Salonu’nda yapıldı. Memeder Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Büyükgönenç, Memeder Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Erkin Arıbal, Doç. Dr. Ayşe Nilüfer Özaydın ve Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt’un konuşmaları ile katıldıkları eğitim semineri meme kanseri ve erken teşhise dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildi. Devlet ve Vakıf üniversitelerinden 300’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitim semineri, Üsküdar Belediyesi’nin ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.