Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı Çevrim içi Olarak Gerçekleşti

Marmara Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne bağlı birimlerin 2020 faaliyetlerini konu alan Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı 30 Aralık 2020 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşti.
Genel Sekreter Murat Arısal’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kurumsal iletişim Koordinatörü, Daire Başkanları ve Başkanlık bünyesindeki Şube Müdürleri, Fakülte, Enstütü ve Yüksekokul Sekreterleri, Döner Sermaye İşletme Müdürü, Yazı İşleri ve Arşiv Şube Müdürü, Sosyal Tesisler İşletme Müdürü, Koruma ve Güvenlik Şube Müdür ve Kampüs Amirleri tarafından katılım sağlandı. 2020 yılı değerlendirilmesinin yapıldığı ve 2021 yılı hedeflerinin konuşulduğu toplantıda hizmet içi eğitimlere devam edileceği ve isteyen personele İngilizce kursu verileceği müjdesi verildi.
Toplantının sonunda Genel Sekreter Murat Arısal üniversitemizde uzun yıllardır görevini sürdüren Yapı İşleri Daire Başkanı Nedim Sert ve Fen Edebiyat Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Kök’e emekli olmaları vesilesiyle ve üniversitemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.


HIZLI ERİŞİM