Gitar Günleri “Genç Gitar” Etkinliği Başladı

Konserler, söyleşiler ve atölye çalışmalarının yer aldığı ve iki gün boyunca devam edecek olan etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Bozlağan yaptı. Daha sonra üniversitemiz Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı gitar öğrencileri, performanslarını sergilemek üzere sahneye davet edildi.

Semineri gerçekleştirmek üzere,  M.Ü. AEF GSEB Müzik Öğretmenliği ABD Gitar Bölümü Kurucusu Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yıldız Elmas  ve  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Koordinatörü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. A. Aylin Can konuşma yaptı.  Bilkent Üniversitesi MSSF Dekanı Doç. Dr.  Kağan Korad’ın söyleşisi ve verilen konserlerin ardından programın ilk  günü sonlandırıldı.