Herkes İçin Erişilebilir Bir Dünya

Üniversitemiz Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu, Sermaye Piyasaları Bölümü öğrencisi Cihat Ersin Aydın ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu görme engelli Sadriye Görece geliştirdikleri BlindLook uygulamasıyla restoranları ve menülerini görme engelliler için erişilebilir hale getirdi. 

Sosyal hayatı görme engelliler için eşit ve erişilebilir kılmak hedefiyle yola çıkan Cihat Ersin Aydın ve Sadriye Görece, geliştirdikleri BlindLook isimli mobil uygulaması ile görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmayı başardılar. Sadece App Store’dan indirilen Mobil uygulamanın yanı sıra BlindLook, https://www.blindlook.com/ adresi üzerinden de hizmet vermeyi sürdürüyor.

BlindLook, görme engellilere özgürce tercih ettikleri siparişleri vermelerini sağlamak ve sipariş sürecindeki üçüncü kişileri aradan kaldırarak görme engellileri bağımsız kılmak için erişilebilir menü çözümleri sunuyor. 

Görme engellilerin herkesle aynı kalitede hizmet almasını sağlayan BlindLook, bugüne kadar binlerce görme engellinin hayatını kolaylaştırmaya başladı ve uygulama çok sayıda ödül aldı.

 

 

HIZLI ERİŞİM