Hizmet İçi Eğitim Programı (Ölçme ve Değerlendirme) Başladı

Marmara Üniversitesi “Kurum İç Değerlendirme Raporları”nda yer alan “Ölçme ve Değerlendirme” kriteri iyileştirmeye açık alan olarak tespit edilmesi ile birlikte Kalite Koordinatörlüğü tarafından eğitim-öğretim faaliyetlerinde sürekli iyileştirme kapsamında çalışmalar başlatıldı.

Açılış konuşması Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Mehveş Tarım tarafından yapılan ve Üniversitemiz için akademik personele yönelik hazırlanan büyük çaplı eğitimlerin ilklerinden olan Hizmet İçi Eğitim Programı (Ölçme ve Değerlendirme) 01 Aralık 2022 tarihinde başladı. 4 haftalık 3 oturum şeklinde düzenlenen program 23 Aralık 2022 tarihinde tamamlanacak. Kalite Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ile koordineli çalışılmış olan programda Atatürk Eğitim Fakültesi’nde görev yapan Arş.Gör.Dr. Akif Avcu tarafından ölçme değerlendirme konusunda eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere paylaşımlarda bulunuldu.

Çıktısı eğitim-öğretim faaliyetlerinde sürekli iyileştirme kapsamında akademisyenlerin ölçme ve değerlendirme teknik ve becerilerini arttırma, ölçme sonuçlarında bulunması gereken niteliklere ve eğitimde kullanılan ölçme ve değerlendirme araçlarına hâkim olma olan Eğitim Programı tüm akademisyenler için planlandı. Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Mehveş Tarım, Süreç Yönetim Sorumlusu Öğr.Gör.Dr. A. Hande Erol Bingüler, Kalite Koordinatör Yardımcısı Tülin Girgin ve Kalite Uzmanı Mesut Yılmaz, Arş.Gör.Dr. Akif Avcu ve Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ile ileride planlanacak yeni programlar için iş birlikleri yoğun ve sürekli gelişime odaklanarak devam edecek.

Hizmet İçi Eğitim Programı süreci ve diğer ayrıntılara Kalite Koordinatörlüğü web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından erişilebilir.

HIZLI ERİŞİM