"İş Hayatına Hazırlık Düşünceleri" Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü, 30.03.2021 tarihinde "İş Hayatına Hazırlık Düşünceleri" konulu seminer gerçekleştirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan "Yemin Ederim Bunu Ben De Düşünmüştüm, Her şey Dahil Türkiye, Kaldırım Takıntısı, İskelede Minder Tatili" kitaplarının yazarı Ali Sefünç konuya dair bilgiler aktardı.

İşe hazırlık süreçleri, bireylerin iş yaşamlarında başarıyı yakalayabilmelerini sağlayacak niteliklere sahip olma derecesidir. İşe hazırlık süreçleri yeni mezun kişilerin çalışacakları kurumlarında, amaçlarına etkin şekilde katkıda bulunmalarını sağlayacak temel bilgi, beceri, davranışlara ve pratik kavrama anlayışına sahip olmaları olarak tanımlanır.

Ali Sefünç seminerde; Hiçbir fırsatın son fırsat olmadığını, hayatımızın dönüm noktalarında bazen bir söz, bazen bir kişi ve bazen de bir olayın başrolünde olduğundan ve bu dönüm noktalarının iş hayatımızı da etkilediğinden bahsetti.