İŞKUR’dan Rektörümüze Ziyaret

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadir Akyüz, İl Müdür Yardımcıları Günay Bölükoğlu, Süleyman Çelik ve Serkan Özmen, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan görüşmede İŞKUR’un Marmara Üniversitesi öğrencilerine ve iş arama sürecindeki mezunlarına yönelik hizmetleri, İŞKUR’un bu sene faaliyete geçirdiği Staj Portalı’nın tanıtımı, Marmara Üniversitesi ile İŞKUR arasında gerçekleştirilebilecek ortak çalışma alanlarının belirlenmesi ve bu hususlarda gerekli altyapı ve insan kaynakları desteğinin sağlanmasına dair konular ele alındı. Bunların yanında öğrencilerin iş hayatına hazırlanması hususunda İŞKUR’un gerçekleştirebileceği sunum ve seminerlerin içeriklerinin belirlenmesi gibi konular da görüşüldü.

Ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kadir Akyüz’e Marmara Üniversitesi hatırası takdim etti.