İstanbul Milletvekili, Büyükelçi Volkan Bozkır Rektörümüzü Ziyaret Etti

Milletvekili, Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurul Başkanı ve AB önceki Bakanı, Büyükelçi Volkan Bozkır, Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nün düzenlediği “Türk Dış Politikası ve Avrupa Birliği Süreci” konulu konferansı vermek üzere Üniversitemize teşriflerinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’u ziyaret etti.

Görüşme esnasında Marmara Üniversitesi’nin büyük projeleri hakkında bilgi alan Sayın Milletvekili

Bozkır, Marmara Üniversitesi’nin Türkiye’nin önde gelen eğitim ve öğretim kurumları arasında yer aldığını, araştırma üniversitesi statüsü almasından duyduğu memnuniyeti ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanı’nın adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi projesine ilişkin bilgilerin heyecan verici olduğunu ifade etti.