“Katena/Zincir Sergisi” Ziyaretçilerini Bekliyor

Melik İskender Atölyesi’ndeki öğrencilerin özgün eserlerinin sergilendiği “Katena/Zincir Sergisi” Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımıyla Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Koridor Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başladı. İkinci ve Üçüncü sınıf öğrencisi olan 64 sanatçı adayının 140 özgün eserinin sergilendiği sergi 28 Mart-4 Nisan 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Arş. Gör. Dr. Melik İskender sergi hakkında “İç mekân- dış mekân, natürmort, insan bedeni, enstrüman, makine parçaları, çarklar, takıntılarımız, arzularımız, tutkularımız veya beklentilerimiz gibi yaşamla ilişkili birçok şeyle karşılaşabilirsiniz. Her bir eser ayrı ayrı birikim ve araştırma ürünüdür. Bir sergiden çok müze gezdiğiniz düşüncesine kapılabilirsiniz” ifadelerini kullandı.