Kuaförler Derneği’nden Üniversitemize Kapsamlı Ziyaret

Kuaförler Derneği Yönetimi ve üyeleri, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Marmara Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda 25 Mayıs Perşembe günü Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya ve beraberindeki heyet katıldı.
Toplantı, Prof. Dr. Mustafa Kurt’un Marmara Üniversitesi’ni tanıtan sunumuyla başlayıp, üniversite eğitimi kapsamında “Saç Tasarımı ve Güzellik Uygulamalarının” alanına dair talepleri ve ihtiyaçları üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Kuaförler Derneği Yönetim ve üyeleri, sektörde profesyonelliğin ve verimliliğin artırılması adına üniversite eğitimine dair iyileştirmelerin ve daha sürdürülebilir bir eğitim sürecinin olması gerektiği konuları üzerinden fikirlerini Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindeki heyete sundular.
Marmara Üniversitesi’nin sektöre daha fazla ve nitelikli insan gücü sağlama adına hangi aşamalarda ne tür kazanımlar sunabileceğinin aktarılmasının ardından toplantı sona erdi.

HIZLI ERİŞİM