Kurumsallaşma, İletişim Yönetimi ve Süreç İyileştirme Önerileri Toplantısı Gerçekleşti

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi rektör danışmanı Doç Dr. İlker Akgün’ün “Kurumsallaşma- İletişim Yönetimi ve Süreç İyileştirme Önerileri” adlı çalışmasından elde edilen tespit ve sonuçların değerlendirildiği toplantı, 6 Temmuz’da Göztepe Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşti.
Marmara Üniversitesi birimleri ve öğrencileri arasında iletişim biçim, yöntem ve araçlarına dönük yapılan incelemeler ve ortaya çıkan sonuçlara dair tespitlerle ilgili fikir ve öneri alışverişinde bulunuldu. Toplantıda mevcut durum analizine ek olarak, tespitler ışığında hazırlanan aday proje teklifleri de değerlendirilerek süreç iyileştirme çalışmaları başlatıldı.