Lisans Öğrencilerimizden TÜBİTAK Projelerinde Büyük Başarı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılı 1. dönem çağrısı destek hakkı kazananların listesi açıklandı.

“2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1. dönemi kapsamında 134 öğrencimizin projesi destek almaya hak kazanırken, “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1. dönemi kapsamında 10 öğrencimizin projesi destek alma hakkı kazandı. Toplam 144 Lisans öğrencimizin TÜBİTAK projeleri desteklendi.

Projelerde emeği geçen tüm öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.