Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah’a Verilen Fahri Doktora'ya İlişkin Haberler Ulusal ve Uluslararası Basında Yer Aldı

Marmara Üniversitesi tarafından Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah’a 19 Ağustos 2022’de Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi’nde gerçekleşen törenle verilen Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ‘Fahri Doktora Diploması’na ilişkin haberler ulusal ve uluslararası basında yer aldı.

Başta Malezya basını olmak üzere uluslararası birçok haber ajansı, Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah’ın Türkiye ziyareti ve beraberinde Marmara Üniversitesi’nden aldığı “Fahri Doktora Diploması” haberlerini satırlarına taşıdı.

Ülkemizin önde gelen haber ajansları ve medya kuruluşları ise Marmara Üniversitesi’nin uluslararası düzeydeki akademik törenine görsel ve yazılı mecralarında yer verdi.

123.jpg (6.99 MB)