Marmara Gazete'nin 23. Sayısı Yayında

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Medya Merkezi bünyesinde üretilen haberlerden oluşan Marmara Gazete’nin yeni sayısı yayınlandı.

Marmara Üniversitesi’nin 133. yılını kutlamalarıyla birlikte, ülkelerindeki savaş durumundan kaçıp İstanbul-Aksaray’a gelen mültecilerin Avrupa’ya geçme çabalarından, Türkiye’deki kadın hakları problemlerine birçok güncel haber Marmara Gazete’nin son sayısında okurlarıyla buluşuyor.

Gazetenin dış haberler köşesinde ise  dünyada yaşanan Star Wars çılgınlığı ve Güney Kore’deki işçilere uygulanan ilginç terapi yöntemleri ele alınıyor. Ayrıca amatör kulüplerin holiganizmden şikayetleri de bir başka dikkat çekici haber olarak göze çarpıyor. Bu ve diğer birçok haberin en geniş şekilde ele alındığı Marmara Gazete’nin 23. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.