Marmara Üniversitesi 5. İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na Katıldı

Marmara Üniversitesi, EKET Fuarcılık tarafından 22-23 Mart 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 5. İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na katılım sağladı.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın onayı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile düzenlenen Fuar’ı 200’e yakın özel ve devlet liseleri ile 10 binden fazla öğrenci ziyaret etti. Fuar’da, Marmara Üniversitesi ile birlikte 12 devlet üniversitesi, 38 özel ve vakıf üniversiteleri stant açtı.

Üniversitemizin Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tanıtım personeli ve öğrencileri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personelleri, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi personelinden oluşan geniş bir kadro, iki gün boyunca yoğun ilgi gösteren binlerce aday öğrenciyi standımızda ağırladı.