Marmara Üniversitesi BilimFest’te Yerini Aldı

Marmara Üniversitesi, Antalya Kepez Belediyesi’nin düzenlediği bilim ve teknolojinin buluşma noktası 2. Antalya Bilim Festivali (BilimFest) etkinliklerinde yerini aldı. 19-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen festivalde, Marmara Üniversitesi en büyük stant alanlarından biri ile katıldı.

TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ, TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, Üniversiteler, Teknokentler başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji üreten kurumların yer aldığı BilimFest’te Marmara Üniversitesi, Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NBUAM), Teknoloji Fakültesi ve Fen Fakültesi öğrencilerinden oluşan 15 kişilik bir ekip ile katıldı. Bilim ve teknoloji meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, fizik, kimya, mühendislik ve biyomühendislik alanlarındaki projelerini ziyaretçiler ile buluşturdular.