Marmara Üniversitesi Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Katıldı

27-28 Ekim’de iki gün boyunca sürecek olan İstanbul Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, genç girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Marmara Üniversitesi'nin paydaş olarak yerini aldığı ve tüm teşviklerin tanıtıldığı stantlar, her yaştan öğrencilerin yoğun ilgisini gördü. Stantlarda yapılan tanıtımlarda, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri gibi bilgiler verildi.

Marmara Üniversitesi’ni temsilen, Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NBUAM) ve Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü projelerini sergiliyorlar.