Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci ve Öğretim Üyelerinin TÜBİTAK Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığınca yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri danışmanlığında toplam 8 proje kabul edildi.

Desteklenen Projeler: Klinik Bilimler Restoratif Diş Tedavisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek Tağtekin’in danışmanlığında Zeynep Tuğçe Tağtekin, Melis Gözüoğlu ve aynı bölümden öğretim üyesi Doç. Dr. Pınar Yılmaz Atalı’nın danışmanlığında Doğukan Uğur, Tolga Polat ve Özlem Yılmaz, Protetik Diş Tedavisi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zeliha Şanıvar Abbasgholizadeh’in danışmanlığında Furkan Halifeoğlu, Periodontoloji Bölümü Öğreim Üyesi  Doç. Dr. Ömer Birkan Ağralı’nın danışmanlığında Mehmet Batuhan İnci, Ortodonti Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ece Abuhan Başal’ın danışmanlığında Elif İsmetoğlu ve Özge Özlem Yılmaz, Temel Tıp Bilimleri öğretim üyesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Korkut Ulucan‘ın danışmanlığında İzel Yıkılmaz, Tolga Polat ve Özge Özlem Yılmaz, Dr. Öğretim Üyesi Beste Tacal Aslan’ın danışmanlığında ve Dr. Öğretim Üyesi Ferit Bayram’ın destekleri ile öğrencileri Melike Usta, Mehmet Deniz Bozkulak, Melis Soysal’ın projeleri desteklenmeye hak kazandı.

Projelerde emeği geçen tüm öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.