Marmara Üniversitesi EAIE Fuarında Uluslararası Ofis Tarafından İlk Defa Temsil Edildi

Bu yıl 27.’si düzenlenen EAIE fuarına Marmara Üniversitesi ilk defa seçilerek katılmaya hak kazanıp Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde stant açtı.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç.Dr. Mehmet Ersoy, Uluslararası Ofis Direktörü Doç.Dr. Nuri Tınaz ve Erasmus+ Koordinatörü Uzm. H. Gökçen Öcal Özkaya ve Mevlana Programı sorumlusu Emel Özel'in yer aldığı Uluslararası Ofis heyeti, üniversitemizin temsili, tanıtımı, uluslararası işbirliklerimizin geliştirilmesi ve ortak ilgi alanlarında programlar yürütmek için karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi.

Üniversitemizi ve Uluslararası Ofis’i tanıtıcı broşürlerin yanı sıra, Türkiye motiflerini içeren dokümanların ziyaretçilere sunulmasıyla, standımız fuar süresince yoğun ilgi görmüş ve Türkiye’den katılan üniversiteler arasında görünürlüğü ön plana çıkmıştır. Üniversitemizin başarılı temsil ve tanıtımı diğer üniversitelerin temsilcileri ve katılımcıları tarafından da takdir edilmiştir.