Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi Akademik Kurul Toplantısı Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu 2021 yılının akademik değerlendirmesini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt konuşmasına TÜBİTAK projeleri ile ödül alan öğretim görevlilerini tebrik ederek başladı. Prof. Dr. Kurt, "Bu tür projelere katılım için rektörlük olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. Ayrıca Eczacılık Fakültesinin Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ikinci kez ‘Tam Akreditasyon’ almasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Eczacılık Fakültesi’nin akademik başarısından ve pandemi sürecindeki kriz yönetiminden memnun olduğunu söyleyerek bu başarıların devamını diledi. Gelecek dönem hedeflerinden de bahseden Prof. Dr. Mustafa Kurt, uluslararası iş birliğinin ve disiplinlerarası çalışmaların önemini vurgulayarak,  yürütülecek ortak projelerin üniversitenin kurumsallaşması açısından gerekli olduğunu söyledi.

Toplantının sonunda TÜBİTAK projesi alan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.  

HIZLI ERİŞİM