Marmara Üniversitesi Geleneksel Rektörlük Kupası Marmara Cup’22 de Ödüller Sahiplerini Buldu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Marmara Üniversitesi Geleneksel Rektörlük Kupası “Marmara Cup” ödül töreni 31 Mayıs 2022’de Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvada öğrenciler kategorisinde basketbol, futbol, voleybol kadınlar, voleybol erkekler olmak üzere 50 takım yarışırken, personel kategorisinde basketbol ve futbol branşlarında toplam 16 takım mücadele etti.

Uzun süredir devam eden ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Korkut ve Prof. Dr. Mustafa Çelen, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Murat Arısal, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadullah Çelik, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ay’dan aldı.

Rektör Prof. Dr. Kurt yaptığı tebrik konuşmasında turnuvada emeği geçen idari ve akademik personele teşekkür ederek “Çok çekişmeli ve centilmence müsabakalar oldu. Sizleri zevkle seyrettik. Mutluyuz ki bu müsabakalar bu kadar çekişmeli geçtiği halde ufak tefek kazalar oldu ancak büyük sakatlıklar yaşanmadı. Şükürler olsun ki bu yıl Rektörlük Kupasını tamamlamış olduk. Gelecek senelerde sizlerden aldığımız geri dönüşlerle daha da güzel Rektörlük Kupaları düzenleyeceğiz. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Ödül Alan Takımlar:

Öğrenci Basketbol Müsabakalarında