Marmara Üniversitesi Geleneksel Rektörlük Kupası “Marmara Cup’24” te Ödüller Sahiplerini Buldu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Marmara Üniversitesi Geleneksel Rektörlük Kupası “Marmara Cup’24” ödül töreni 30 Mayıs 2024’te Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvada öğrenciler kategorisinde basketbol, futbol, voleybol kadınlar, voleybol erkekler olmak üzere 56 takım yarışırken, personel kategorisinde futbol branşlarında toplam 11 takım mücadele etti.

Uzun süredir devam eden ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Korkut, Prof. Dr. Ömer Akgiray ve akademik, idari personel tarafından aldı.

Rektör Prof. Dr. Kurt yaptığı tebrik konuşmasında turnuvada emeği geçen idari ve akademik personele teşekkür etti.

MARMARA CUP’24 DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BASKETBOL ERKEKLER KATEGORİSİ